Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs Ankle Breakers FC
442 Chula Tactiek 442
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Drabczyk geeft een hoge lob. Díaz González kopt de bal weg. Gaivota heeft problemen om de bal te vangen. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Drabczyk geeft een hoge lob. Carmichael maakt een snoekduik en kopt de bal. Díaz González verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cosby zal de hoekschop nemen. Bogdan bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt Imbrogno de bal. Imbrogno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peláez de bal. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Díaz González met een snelle inworp. Murgovan is nu in balbezit. Grover verovert de bal door een tackle van achteren. Grover geeft een lange en hoge pass. Niewczas maakt een snoekduik en kopt de bal. Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Drabczyk geeft de bal voor. Piqueras kopt de bal weg. Gaivota geeft een hoge lob. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Balaguer komt het veld opgelopen. Rozan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Niewczas rent richting de bal. Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Iwaniuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 45%, Ankle Breakers FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monstarrs - Ankle Breakers FC 0:0

77e minuut.
Dutertre onderschept slim de pass. Sanz Cordón onderschept slim de pass. Sanz Cordón speelt de bal door. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel. Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 57%, Ankle Breakers FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monstarrs - Ankle Breakers FC 0:0