Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC Monstarrs
442 Tactiek A TEAM UNV 2W
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


16e minuut.
Großstück geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cosby met de inworp. Dutertre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutertre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dutertre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grover verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turtă krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Grover zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno geeft een lange en hoge pass. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel. Anh Đức bokst de bal weg.

28e minuut.
Murgovan onderschept slim de pass. Großstück verovert de bal door een tackle van achteren. Großstück probeert naar een medespeler te passen. Niewczas rent richting de bal. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 0:1

35e minuut.
Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk geeft een lange en hoge pass. Großstück bereikt de bal nog maar net als eerste. McCloud onderschept slim de pass. McCloud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De Augustinis rent richting de bal. Niewczas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dutertre. Dutertre krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Grover probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno passt de bal met de wreef. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Großstück met een snelle inworp. Grover is nu in balbezit. Grover geeft een lange en hoge pass. Niewczas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 58%, Monstarrs 42%.
Ankle Breakers FC - Monstarrs 0:1

49e minuut.
Imbrogno rent richting de bal. De Augustinis onderschept slim de pass. De Augustinis geeft een lange en hoge pass. Großstück geeft een lange en hoge pass. Niewczas springt en kopt de bal. Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Turtă speelt de bal door. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby passt de bal met de wreef. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kubič speelt de bal door. Klungelig pakt Imbrogno de bal. Imbrogno passt de bal in één keer door. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwaniuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 64%, Monstarrs 36%.
Ankle Breakers FC - Monstarrs 0:1