Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-29 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 16728
USA Fighters nvd123s FC
442cl Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
10% Spel op eigen helft 90%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 16.7
incredible Schieten poor
formidable Passen unsatisfactory
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blake is nu in balbezit. Blake passt de bal zonder na te denken. Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Choiński de bal onder controle te krijgen. Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal zonder na te denken. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 1:0

6e minuut.
İlkateş geeft de bal voor. Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Castanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jasnić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Vanney bokst de bal weg. McCormick met een sublieme pass. Izzo heeft problemen om de bal te vangen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 2:0

7e minuut.
Nunez rent richting de bal. Choiński rent richting de bal. Choiński geeft de bal voor. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 3:0

10e minuut.
Lucas met een sublieme pass. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Brand geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasnić met een snelle inworp. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 4:0

12e minuut.
Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez speelt de bal door. Ardenghi is nu in balbezit. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castanza rent richting de bal. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi schiet op doel. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 5:0

13e minuut.
Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi passt de bal zonder na te denken. Izzo is nu in balbezit. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 6:0

16e minuut.
Jasnić met een sublieme pass. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński passt de bal in één keer door. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas passt de bal zonder na te denken. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 7:0

21e minuut.
Gordon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Izzo de bal. Ardenghi is nu in balbezit. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 8:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasnić met de inworp. Choiński rent richting de bal. Choiński geeft de bal voor. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Lucas speelt de bal door. İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal met de wreef. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 9:0

28e minuut.
Ardenghi geeft een hoge lob. İlkateş probeert de bal aan de voet te houden. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 10:0

33e minuut.
Izzo probeert naar een medespeler te passen. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor rent richting de bal. Blake is nu in balbezit. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 11:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft de bal voor. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 12:0

40e minuut.
Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardenghi passt de bal in één keer door. Lucas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de la Flor de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vanney met een harde bal richting middenveld. Lucas kopt de bal weg. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 13:0

44e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas probeert naar een medespeler te passen. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 11%, nvd123s FC 89%.
USA Fighters - nvd123s FC 13:0

50e minuut.
Brand geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jasnić met de inworp. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Ardenghi is nu in balbezit. de la Flor is nu in balbezit. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 14:0

53e minuut.
de la Flor passt de bal met de wreef. İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft een hoge lob. Blake is nu in balbezit. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor heeft problemen om de bal te vangen. Paal! de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 15:0

56e minuut.
Nunez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ardenghi de bal. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 16:0

59e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft een lange en hoge pass. Blake kopt de bal weg. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. de la Flor passt de bal zonder na te denken. Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Ardenghi springt en kopt de bal. Paal! Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 17:0

64e minuut.
Bolton probeert naar een medespeler te passen. Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Blake probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 18:0

67e minuut.
Gordon passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choiński rent richting de bal. Choiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jasnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi speelt de bal door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 19:0

70e minuut.
Lucas passt de bal zonder na te denken. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 20:0

71e minuut.
Jasnić kopt de bal weg. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi passt de bal zonder na te denken. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 21:0

75e minuut.
İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft de bal voor. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 22:0

78e minuut.
Vanney probeert naar een medespeler te passen. Lucas kopt de bal weg. İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş geeft een hoge lob. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 23:0

80e minuut.
Vanney probeert naar een medespeler te passen. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft een hoge lob. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 24:0

82e minuut.
Nunez heeft problemen om de bal te vangen. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi probeert naar een medespeler te passen. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jasnić passt de bal met de wreef. Lucas rent richting de bal. Lucas passt de bal in één keer door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jasnić kan de bal niet met de borst controleren. Jasnić passt de bal in één keer door. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - nvd123s FC 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 9%, nvd123s FC 91%.
USA Fighters - nvd123s FC 25:0