Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC USA Fighters
Normal Tactiek 442cl
37% Balbezit 63%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 50.3
poor Schieten outstanding
poor Passen formidable
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Jasnić passt de bal met de wreef. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi passt de bal zonder na te denken. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:1

4e minuut.
İlkateş is nu in balbezit. İlkateş met een sublieme pass. Klungelig pakt Ardenghi de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:2

5e minuut.
Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasnić met de inworp. Choiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:3

9e minuut.
Noonan is nu in balbezit. Choiński onderschept slim de pass. Choiński passt de bal met de wreef. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:4

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanney met een harde bal richting middenveld. Choiński kopt de bal weg. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brand met een snelle inworp. Nunez is nu in balbezit. Choiński verovert de bal door een tackle van achteren. Choiński passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:5

22e minuut.
Choiński probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi passt de bal in één keer door. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:6

23e minuut.
Vanney trapt de bal weg. McCormick kopt de bal weg. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:7

25e minuut.
İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft een hoge lob. Ardenghi kopt de bal weg. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:8

25e minuut.
Bolton is nu in balbezit. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor passt de bal met de wreef. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi passt de bal in één keer door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:9

29e minuut.
de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor met een sublieme pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucas met de inworp. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Ardenghi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brand. Ardenghi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Choiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:10

32e minuut.
de la Flor rent richting de bal. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor passt de bal zonder na te denken. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Choiński speelt de bal door. Klungelig pakt Jasnić de bal. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor springt en kopt de bal. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:11

36e minuut.
Gordon passt de bal zonder na te denken. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi schiet op doel. Castanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lucas passt de bal zonder na te denken. İlkateş met een sublieme pass. de la Flor rent richting de bal. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:12

40e minuut.
Blake passt de bal in één keer door. McCormick met een sublieme pass. Klungelig pakt Lucas de bal. Lucas geeft een lange en hoge pass. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:13

41e minuut.
Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. Izzo probeert naar een medespeler te passen. İlkateş rent richting de bal. İlkateş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi passt de bal in één keer door. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:14

44e minuut.
Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Ardenghi onderschept slim de pass. de la Flor is nu in balbezit. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen. Blake probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
İlkateş met een snelle inworp. Lucas is nu in balbezit. Lucas geeft een lange en hoge pass. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 92%, USA Fighters 8%.
nvd123s FC - USA Fighters 0:15

46e minuut.
Ardenghi passt de bal in één keer door. Callegari probeert naar een medespeler te passen. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:16

49e minuut.
Klungelig pakt Ardenghi de bal. de la Flor rent richting de bal. de la Flor passt de bal in één keer door. Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardenghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:17

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanney trapt de bal weg. Jasnić kopt de bal weg. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Callegari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een hoge lob. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel. Vanney bokst de bal weg.

57e minuut.
Brand passt de bal in één keer door. Jasnić rent richting de bal. Jasnić passt de bal met de wreef. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Choiński speelt de bal door. İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:18

59e minuut.
Klungelig pakt de la Flor de bal. de la Flor passt de bal zonder na te denken. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft de bal voor. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:19

61e minuut.
Choiński onderschept slim de pass. Choiński geeft een lange en hoge pass. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor geeft een lange en hoge pass. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanney trapt de bal weg. Lucas kopt de bal weg. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lucas kopt de bal weg. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:20

66e minuut.
Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi onderschept slim de pass. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vanney met een sublieme pass. Klungelig pakt Brand de bal. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:21

71e minuut.
Ardenghi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daka komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Choiński met een sublieme pass. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:22

74e minuut.
Gordon speelt de bal door. Bolton is nu in balbezit. Daka verovert de bal door een tackle van achteren. Daka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vanney trapt de bal weg. Klungelig pakt Brand de bal. Jasnić met een sublieme pass. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:23

77e minuut.
Jasnić met een snelle inworp. Choiński is nu in balbezit. Choiński probeert naar een medespeler te passen. İlkateş geeft een hoge lob. Castanza heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:24

78e minuut.
Bolton speelt de bal door. Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Daka is nu in balbezit. Daka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brand geeft een lange en hoge pass. Mojżysz speelt de bal door. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:25

85e minuut.
Murdzak rent richting de bal. Murdzak geeft een hoge lob. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński verovert de bal door een tackle van achteren. Choiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Vanney met een harde bal richting middenveld. Choiński is nu in balbezit. Choiński passt de bal met de wreef. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jasnić met een snelle inworp. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - USA Fighters 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 93%, USA Fighters 7%.
nvd123s FC - USA Fighters 0:26