Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral FC FCSB1985
1 Attack Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Pássaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutter is nu in balbezit. Zink onderschept slim de pass. Zink geeft de bal voor. Coyette springt en kopt de bal. Megyeri bokst de bal weg.

14e minuut.
Megyeri met een harde bal richting middenveld. Hobai is nu in balbezit. Hobai passt de bal met de wreef. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - FC FCSB1985 1:0

31e minuut.
Samman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Komoróczy komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Leonino speelt de bal door. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Leclère bokst de bal weg. Leonino rent richting de bal. Leonino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu passt de bal met de wreef. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 53%, FC FCSB1985 47%.
Team Cape Coral - FC FCSB1985 1:0

76e minuut.
Der Ohanessian is nu in balbezit. Der Ohanessian passt de bal in één keer door. Leonino speelt de bal door. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - FC FCSB1985 2:0

77e minuut.
Daar is Pássaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonino rent richting de bal. Met opzet legt Pássaro zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pássaro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pássaro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Zink rent richting de bal. Qasımoğlu begaat een overtreding. Zink is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śniadecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grün maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Páez met de inworp. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zink verovert de bal door een tackle van achteren. Zink geeft de bal voor. Coyette maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyeri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - FC FCSB1985 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 56%, FC FCSB1985 44%.
Team Cape Coral - FC FCSB1985 2:1