Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcher 3000 NekTendo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Mastroeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ara geeft een hoge lob. Quaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaid schiet op doel. Horton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcher 3000 - NekTendo 0:1

23e minuut.
Eskandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarbrough rent richting de bal. Abraham rent richting de bal. Yarbrough onderschept slim de pass. Yarbrough speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Yarbrough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ara bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaid rent richting de bal. Quaid haalt uit met een fantastische trap. Horton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcher 3000 - NekTendo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcher 3000 47%, NekTendo 53%.
Butcher 3000 - NekTendo 0:2

50e minuut.
Abraham rent richting de bal. Yarbrough verovert de bal door een tackle van achteren. Yarbrough probeert naar een medespeler te passen. Demaree is nu in balbezit. Demaree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Woodman rent richting de bal. Yarbrough bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett is nu in balbezit. Yarbrough verovert de bal door een tackle van achteren. Yarbrough geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ara onderschept slim de pass. Ara speelt de bal door. Quaid rent richting de bal. Quaid haalt uit met een fantastische trap. Horton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcher 3000 - NekTendo 0:3

84e minuut.
Mastroeni is nu in balbezit. Mastroeni geeft de bal voor. Rymshin heeft problemen om de bal te vangen. Quaid is nu in balbezit. Quaid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcher 3000 52%, NekTendo 48%.
Butcher 3000 - NekTendo 0:3