Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shockers FC Atlanta United
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Jameson rent richting de bal. Jameson probeert naar een medespeler te passen. De Rosario is nu in balbezit. Westbrook is nu in balbezit. Westbrook haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klatter rent richting de bal. Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan passt de bal met de wreef. Akin is nu in balbezit. Akin draait met de bal, schiet en ... Gershwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De Rosario rent richting de bal. Pollack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Rosario is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jameson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Rosario maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dorman verovert de bal door een tackle van achteren. Dorman geeft de bal voor. Keck heeft problemen om de bal te vangen. Akin rent richting de bal. Akin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klatter met een snelle inworp. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keck bereikt de bal nog maar net als eerste. Akin onderschept slim de pass. Akin haalt uit met een fantastische trap. Gershwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Arthur passt de bal met de wreef. Westbrook is nu in balbezit. Westbrook passt de bal in één keer door. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gershwin niet meer kan verder spelen. Laurel komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Ralph rent richting de bal. De Rosario onderschept slim de pass. Pollack rent richting de bal. De Rosario onderschept slim de pass. De Rosario schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shockers FC 38%, Atlanta United 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shockers FC - Atlanta United 0:0

59e minuut.
Buell speelt de bal door. Collier rent richting de bal. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Collier verovert de bal door een tackle van achteren. Collier passt de bal zonder na te denken. Fanning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Dempsey de bal. Dempsey geeft een hoge lob. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westbrook bereikt de bal nog maar net als eerste. Westbrook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shockers FC - Atlanta United 0:1

78e minuut.
Klungelig pakt Arthur de bal. Holt probeert naar een medespeler te passen. Grand rent richting de bal. Grand schiet op doel. Laurel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shockers FC - Atlanta United 1:1

86e minuut.
Collier passt de bal zonder na te denken. Dempsey is nu in balbezit. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Jameson is nu in balbezit. Jameson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shockers FC 42%, Atlanta United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shockers FC - Atlanta United 1:1