Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shockers FC NJ United
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Holt met een sublieme pass. Grand probeert naar een medespeler te passen. Welch rent richting de bal. Akin verovert de bal door een tackle van achteren. Akin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Devlin onderschept slim de pass. Devlin met een sublieme pass. Bowden rent richting de bal. Bowden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Welch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmes met een snelle inworp. Cashman is nu in balbezit. Cashman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Selolwane met een harde bal richting middenveld. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Holt krijgt een gele kaart. Drake roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Drake kan niet meer verder spelen. Bright komt het veld opgelopen. Brooking zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Bowden is nu in balbezit. Bowden haalt uit met een fantastische trap. Pollack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
McGlone neemt de hoekschop. Bright is nu in balbezit. Riddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden rent richting de bal. Bowden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shockers FC 55%, NJ United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shockers FC - NJ United 0:0

49e minuut.
Kolb rent richting de bal. Kolb geeft een hoge lob. Devlin rent richting de bal. Devlin draait met de bal, schiet en ... Pollack probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. McGlone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bowden heeft problemen om de bal te vangen. Riddle rent richting de bal. Riddle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klatter probeert de bal aan de voet te houden. Kolb probeert naar een medespeler te passen. Devlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden rent richting de bal. Bowden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shockers FC - NJ United 0:1

80e minuut.
Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright passt de bal zonder na te denken. Sanders is nu in balbezit. Devlin onderschept slim de pass. Devlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Selolwane trapt de bal weg van het doel. Brooking kopt de bal weg. Bowden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pollack de bal onder controle te krijgen. Selolwane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shockers FC 74%, NJ United 26%.
Shockers FC - NJ United 0:1