Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bear Country FC The Romans
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Iverson heeft problemen om de bal te vangen. Woodford bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Metcalfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbie haalt uit met een fantastische trap. DiGiamarino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Country FC - The Romans 0:1

30e minuut.
Bishop is nu in balbezit. Larue is nu in balbezit. Bishop rent richting de bal. Larue rent richting de bal. Larue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dobbie is nu in balbezit. Klungelig pakt Dobbie de bal. Dobbie passt de bal zonder na te denken. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Powell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Country FC 44%, The Romans 56%.
Bear Country FC - The Romans 0:1

66e minuut.
Marley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mathis krijgt een gele kaart. Califf raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Califf kan niet meer verder spelen. Bowling komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Grayson trapt de bal weg van het doel. Cancela kopt de bal weg. Daar is Marley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larue is nu in balbezit. Larue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bowling geeft de bal voor. McNelis is nu in balbezit. Met opzet legt Woodford zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Woodford moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Woodford schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Dobbie rent richting de bal. Bowling onderschept slim de pass. Bowling probeert naar een medespeler te passen. Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lockhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Rockefeller onderschept slim de pass. Rockefeller passt de bal zonder na te denken. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Cancela de bal. Cancela geeft een hoge lob. Bishop rent richting de bal. Bishop schiet op doel. Na een snelle pass probeert McNelis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Country FC 44%, The Romans 56%.
Bear Country FC - The Romans 0:1