Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Romans Bear Country FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Lockhart passt de bal met de wreef. Dobbie heeft problemen om de bal te vangen. Lockhart is nu in balbezit. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright schiet op doel. Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rockefeller geeft een lange en hoge pass. McNelis bereikt de bal nog maar net als eerste. McNelis passt de bal met de wreef. Bishop is nu in balbezit. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shelly met een sublieme pass. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is DiGiamarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wright is nu in balbezit. Metcalfe verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbie onderschept slim de pass. Dobbie draait met de bal, schiet en ... Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Romans - Bear Country FC 1:0

32e minuut.
McNelis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bishop de bal. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie draait met de bal, schiet en ... Keller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Cancela rent richting de bal. Wilcox rent richting de bal. Wilcox passt de bal met de wreef. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Shelly kopt de bal weg. Daar is Dobbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Bishop passt de bal in één keer door. Larue is nu in balbezit. Marley maakt een afschuwelijke overtreding. Marley krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Romans 31%, Bear Country FC 69%.
The Romans - Bear Country FC 1:0

49e minuut.
DiGiamarino is nu in balbezit. Wright onderschept slim de pass. Wright probeert naar een medespeler te passen. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop begaat een overtreding. Bishop krijgt een gele kaart.

69e minuut.
DiGiamarino geeft een hoge lob. Larue kopt de bal weg. Klungelig pakt Marley de bal. McNelis rent richting de bal. McNelis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Daar is Marley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancela is nu in balbezit. Cancela passt de bal in één keer door. Bishop is nu in balbezit. Bishop geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
McNelis onderschept slim de pass. McNelis passt de bal zonder na te denken. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Iverson speelt de bal door. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Felton is nu in balbezit. Felton draait met de bal, schiet en ... Grayson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Romans - Bear Country FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Romans 47%, Bear Country FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Romans - Bear Country FC 1:1