Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE VIKINGS Tampa Bay Rowdies
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Jolie draait met de bal, schiet en ... Zane kopt de bal weg. Bias heeft problemen om de bal te vangen. Pop-Jordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop-Jordanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka geeft de bal voor. Klungelig pakt Bias de bal. Pop-Jordanov verovert de bal door een tackle van achteren. Pop-Jordanov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bias met een sublieme pass. Jolie is nu in balbezit. Pop-Jordanov met een sublieme pass. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Vallès is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radzinsky. Vallès raakt geblesseerd tijdens het duel. Vallès zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hesmer kopt de bal weg. Klungelig pakt Mogiełka de bal. Mogiełka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Radcliffe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE VIKINGS - Tampa Bay Rowdies 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE VIKINGS 54%, Tampa Bay Rowdies 46%.
THE VIKINGS - Tampa Bay Rowdies 0:1

46e minuut.
Fisher komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Curry rent richting de bal. Curry geeft een hoge lob. Zawiejski heeft problemen om de bal te vangen. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel. James bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piazza met de inworp. Curry rent richting de bal. Fisher onderschept slim de pass. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Zawiejski de bal. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyczka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fisher is nu in balbezit. Fisher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE VIKINGS 56%, Tampa Bay Rowdies 44%.
THE VIKINGS - Tampa Bay Rowdies 0:1