Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scranton FC Mazi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Martino haalt uit met een fantastische trap. Dewart met een sublieme pass. Monk kopt de bal weg. Martino is nu in balbezit. Martino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scranton FC - Mazi 0:1

5e minuut.
Nady geeft een lange en hoge pass. Quirino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xander speelt de bal door. Adu rent richting de bal. Adu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cresento rent richting de bal. Camden verovert de bal door een tackle van achteren. Camden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adu de bal. Adu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Xander is nu in balbezit. Xander geeft een lange en hoge pass. Adu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu schiet op doel. Youngblood maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scranton FC - Mazi 1:1

28e minuut.
Klungelig pakt Cresento de bal. Monk met een sublieme pass. Martino rent richting de bal. Martino draait met de bal, schiet en ... Dewart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scranton FC - Mazi 1:2

37e minuut.
Nady passt de bal met de wreef. Adu rent richting de bal. Walkiewicz is nu in balbezit. Adu verovert de bal door een tackle van achteren. Adu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. Camden bereikt de bal nog maar net als eerste. Camden geeft de bal voor. Adu rent richting de bal. Adu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scranton FC 54%, Mazi 46%.
Scranton FC - Mazi 1:2

57e minuut.
Dewart speelt de bal door. Klungelig pakt Adu de bal. Cresento is nu in balbezit. Cresento geeft een lange en hoge pass. Delicate kopt de bal weg. Dewart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Camden rent richting de bal. Camden met een sublieme pass. Nady speelt de bal door. Adu rent richting de bal. Adu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Traeger geeft een lange en hoge pass. Adu is nu in balbezit. Walkiewicz is nu in balbezit. Adu onderschept slim de pass. Adu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dobson bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar onderschept slim de pass. Łazar passt de bal met de wreef. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scranton FC 53%, Mazi 47%.
Scranton FC - Mazi 1:2