Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 01:21
  • Competitiewedstrijd: B-League.03
  • Stadion: Nk.Celik Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1589
Nk.Celik Noah Cat
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Rufer met een sublieme pass. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean onderschept slim de pass. Dean draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barbour de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk.Celik - Noah Cat 0:1

20e minuut.
Rufer kopt de bal weg. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Charnock legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dean raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wooten neemt zijn aanloop. Gibbs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Trullen rent richting de bal. Tarley rent richting de bal. Tarley met een sublieme pass. Brunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Holzleithner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scott is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holzleithner. Holzleithner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk.Celik 34%, Noah Cat 66%.
Nk.Celik - Noah Cat 0:1

64e minuut.
Lohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohan geeft een hoge lob. Daar is Barbour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap. Gibbs bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk.Celik - Noah Cat 0:2

76e minuut.
Trullen geeft een hoge lob. Boone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohan verovert de bal door een tackle van achteren. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten schiet op doel. Gibbs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk.Celik - Noah Cat 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk.Celik 60%, Noah Cat 40%.
Nk.Celik - Noah Cat 0:3