Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-30 01:21
  • Competitiewedstrijd: B-League.03
  • Stadion: Nk.Celik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1241
Nk.Celik USA7000
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Leffew rent richting de bal. Brunt verovert de bal door een tackle van achteren. Brunt passt de bal met de wreef. Braxton is nu in balbezit. Braxton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brunt is nu in balbezit. Brunt draait met de bal, schiet en ... Kinsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk.Celik - USA7000 1:0

5e minuut.
Sekereš bereikt de bal nog maar net als eerste. Braxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekereš maakt een afschuwelijke overtreding. Sekereš krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Thornton geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sekereš de bal onder controle te krijgen. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunt onderschept slim de pass. Brunt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Laforest de bal onder controle te krijgen. Harrington rent richting de bal. Laforest bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington onderschept slim de pass. Harrington geeft de bal voor. Paal! Kinsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Horodecki probeert de bal aan de voet te houden. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington passt de bal zonder na te denken. Lindner rent richting de bal. Lindner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk.Celik 36%, USA7000 64%.
Nk.Celik - USA7000 1:0

61e minuut.
Walls geeft de bal voor. Brunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu rent richting de bal. Brunt verovert de bal door een tackle van achteren. Brunt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sekereš passt de bal zonder na te denken. Leffew is nu in balbezit. Leffew passt de bal in één keer door. Lindner is nu in balbezit. Lindner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sekereš kopt de bal weg. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner schiet op doel. Walls probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gibbs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nk.Celik - USA7000 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk.Celik 52%, USA7000 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk.Celik - USA7000 1:1