Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elmora United FC Cardin
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Lowery onderschept slim de pass. Lowery speelt de bal door. Pollack rent richting de bal. Pollack schiet op doel. Omekanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmora United FC - Cardin 1:0

15e minuut.
Pollack passt de bal zonder na te denken. Daviess geeft een hoge lob. Isham kopt de bal weg. Dell is nu in balbezit. Dell draait met de bal, schiet en ... Boone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham met een sublieme pass. Dell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Isham met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno speelt de bal door. Dell is nu in balbezit. Dell haalt uit met een fantastische trap. Boone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Witt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daviess met een snelle inworp. Daar is Dell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kravitz is nu in balbezit. Kravitz passt de bal zonder na te denken. Simon met een sublieme pass. Pollack rent richting de bal. Pollack draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmora United FC 48%, Cardin 52%.
Elmora United FC - Cardin 1:0

46e minuut.
Moreno rent richting de bal. Kravitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Daar is Quill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quill probeert naar een medespeler te passen. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollack onderschept slim de pass. Pollack haalt uit met een fantastische trap. Omekanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pattison rent richting de bal. Dell onderschept slim de pass. Dell passt de bal zonder na te denken. Isham is nu in balbezit. Isham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kravitz geeft een lange en hoge pass. Quill kopt de bal weg. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Pollack rent richting de bal. Pollack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elmora United FC - Cardin 2:0

66e minuut.
Daar is Deane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowery kopt de bal weg. Daar is Tuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kravitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lowery met een sublieme pass. Dell is nu in balbezit. Dell passt de bal in één keer door. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elmora United FC - Cardin 2:1

87e minuut.
Moreno kopt de bal weg. Dayak is nu in balbezit. Isham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isham is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmora United FC 37%, Cardin 63%.
Elmora United FC - Cardin 2:1