Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarajevo United Noah Cat
433 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Lambot speelt de bal door. McClain bereikt de bal nog maar net als eerste. McClain passt de bal met de wreef. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarajevo United - Noah Cat 0:1

30e minuut.
Foxx geeft een hoge lob. Lambot is nu in balbezit. Robertson begaat een overtreding. Lambot roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lambot kan niet meer verder spelen. Lohan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Sorek heeft problemen om de bal te vangen. Blakely bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakely met een sublieme pass. Lowery is nu in balbezit. Lowery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wooten passt de bal met de wreef. McClain is nu in balbezit. McClain geeft de bal voor. Rufer rent richting de bal. Rufer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarajevo United 61%, Noah Cat 39%.
Sarajevo United - Noah Cat 0:1

50e minuut.
Holzleithner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lowery is nu in balbezit. Lowery geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waller de bal. Waller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Holzleithner geeft een hoge lob. Inworp. Bogans met een snelle inworp. Lowery is nu in balbezit. Lowery haalt uit met een fantastische trap. Caray bokst de bal weg.

69e minuut.
Rufer kopt de bal weg. Lohan is nu in balbezit. Lohan passt de bal in één keer door. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten draait met de bal, schiet en ... Gonzalez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarajevo United - Noah Cat 0:2

84e minuut.
Lohan speelt de bal door. Wooten rent richting de bal. Wooten passt de bal met de wreef. McClain rent richting de bal. McClain schiet op doel. Gonzalez bokst de bal weg.

89e minuut.
Piazza rent richting de bal. Piazza speelt de bal door. Daar is McClain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten haalt uit met een fantastische trap. Gonzalez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarajevo United 59%, Noah Cat 41%.
Sarajevo United - Noah Cat 0:2