Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salinas jadmir fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Dyson passt de bal zonder na te denken. Justice is nu in balbezit. Rutter begaat een overtreding. Justice moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Justice kan niet meer verder spelen. Barlow komt het veld opgelopen. Barlow zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Arnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Maynard probeert naar een medespeler te passen. Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Oaker passt de bal met de wreef. Harju is nu in balbezit. Harju schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Alcott is nu in balbezit. Rutter verovert de bal door een tackle van achteren. Rutter probeert naar een medespeler te passen. Harju bereikt de bal nog maar net als eerste. Harju haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Alcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcott verovert de bal door een tackle van achteren. Dyson is nu in balbezit. Dyson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brand geeft een lange en hoge pass. Dewart is nu in balbezit. Dewart passt de bal met de wreef. Harju rent richting de bal. Harju draait met de bal, schiet en ... Yankey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Oaker is nu in balbezit. Oaker met een sublieme pass. Dewart is nu in balbezit. Dewart draait met de bal, schiet en ... Yankey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Rutter onderschept slim de pass. Oaker rent richting de bal. Oaker speelt de bal door. Harju heeft problemen om de bal te vangen. Harju draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salinas 54%, jadmir fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salinas - jadmir fc 0:0

49e minuut.
Spurlin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norton met de inworp. Dewart is nu in balbezit. Dewart geeft de bal voor. Yankey bokst de bal weg.

52e minuut.
Brenes rent richting de bal. Norton onderschept slim de pass. Norton speelt de bal door. Harju bereikt de bal nog maar net als eerste. Harju schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Issel verovert de bal door een tackle van achteren. Alcott is nu in balbezit. Issel onderschept slim de pass. Dyson is nu in balbezit. Dyson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel speelt de bal door. Harju rent richting de bal. Harju haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Parker is nu in balbezit. Parker geeft een hoge lob. Daar is Dyson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcott is nu in balbezit. Alcott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salinas 46%, jadmir fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salinas - jadmir fc 0:0