Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Vaqueros FC Drillers Footballers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Spears rent richting de bal. Spears passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Spurlin de bal onder controle te krijgen. Keaton is nu in balbezit. Keaton geeft een hoge lob. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Butler de bal onder controle te krijgen. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal zonder na te denken. Ritch rent richting de bal. Ritch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Spurlin rent richting de bal. Spurlin geeft een hoge lob. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritch is nu in balbezit. Ritch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Vaqueros FC - Drillers Footballers 0:1

18e minuut.
Ritch rent richting de bal. Hartman is nu in balbezit. Coulter rent richting de bal. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman schiet op doel. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Hahnemann met een sublieme pass. Hartman is nu in balbezit. Clay is nu in balbezit. Hartman onderschept slim de pass. Hartman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hartman is nu in balbezit. Hartman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cartman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wesley de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maurin zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Felton de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Keaton rent richting de bal. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Ritch rent richting de bal. Ritch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes onderschept slim de pass. Reyes geeft een hoge lob. Hartman is nu in balbezit. Hartman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Vaqueros FC - Drillers Footballers 0:2

44e minuut.
Reyes rent richting de bal. Lazorchick onderschept slim de pass. Spurlin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spurlin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Vaqueros FC 46%, Drillers Footballers 54%.
Los Vaqueros FC - Drillers Footballers 0:2

52e minuut.
Lazorchick is nu in balbezit. Ripken is nu in balbezit. Spears verovert de bal door een tackle van achteren. Lazorchick onderschept slim de pass. Lazorchick haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Butler geeft een hoge lob. Inworp. Currey met een snelle inworp. Ritch rent richting de bal. Ritch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lazorchick passt de bal zonder na te denken. O`Brien is nu in balbezit. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritch is nu in balbezit. Ritch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Keaton is nu in balbezit. Keaton geeft een lange en hoge pass. Felton probeert naar een medespeler te passen. Keaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Keaton schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Felton probeert naar een medespeler te passen. Hartman rent richting de bal. Coulter is nu in balbezit. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Vaqueros FC 42%, Drillers Footballers 58%.
Los Vaqueros FC - Drillers Footballers 0:2