Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonation Supremes
523 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Arena met een snelle inworp. Lemonds is nu in balbezit. Bindrup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bindrup krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Heinz onderschept slim de pass. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gualini de bal onder controle te krijgen. Wiese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gualini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz onderschept slim de pass. Heinz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dawes is nu in balbezit. Knopper is nu in balbezit. Dawes begaat een overtreding. Dawes krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Woods met een harde bal richting middenveld. Bindrup kopt de bal weg. Buckner rent richting de bal. Buckner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Faber is nu in balbezit. Španjević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faber. Španjević roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Španjević kan niet meer verder spelen. Creasman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonation 61%, Supremes 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stonation - Supremes 0:0

50e minuut.
Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls rent richting de bal. Van Impe onderschept slim de pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... Woods verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower is nu in balbezit. Van Impe begaat een overtreding. Van Impe krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Hamlon passt de bal met de wreef. Woods met een sublieme pass. Klungelig pakt Dawes de bal. Hamlon rent richting de bal. Hamlon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonation - Supremes 1:0

64e minuut.
Hamlon krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Woods trapt de bal weg van het doel. Knopper is nu in balbezit. Knopper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonation - Supremes 2:0

76e minuut.
Buckner met een sublieme pass. Van Impe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Impe probeert naar een medespeler te passen. Hamlon rent richting de bal. Hamlon schiet op doel. Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonation - Supremes 3:0

88e minuut.
Qualls speelt de bal door. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz maakt een afschuwelijke overtreding. Heinz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonation 29%, Supremes 71%.
Stonation - Supremes 3:0