Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jadmir fc Bull Dogs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewart onderschept slim de pass. Dewart met een sublieme pass. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stine heeft problemen om de bal te vangen. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine begaat een overtreding. Stine krijgt een gele kaart. Godbey roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Godbey kan niet meer verder spelen. Harju komt het veld opgelopen.

42e minuut.
O`Reilly passt de bal met de wreef. Carroll is nu in balbezit. Issel is nu in balbezit. Carroll onderschept slim de pass. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Bull Dogs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jadmir fc 43%, Bull Dogs 57%.
jadmir fc - Bull Dogs 0:1

48e minuut.
Issel is nu in balbezit. Wegner onderschept slim de pass. Wegner passt de bal in één keer door. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Rutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd onderschept slim de pass. Byrd passt de bal in één keer door. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bleyenberg geeft een hoge lob. Inworp. Norton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dewart rent richting de bal. Dewart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Stine de bal onder controle te krijgen. Dewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stine krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jadmir fc 42%, Bull Dogs 58%.
jadmir fc - Bull Dogs 0:1