Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-04 01:21
  • Competitiewedstrijd: B-League.04
  • Stadion: Ballers FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 836
childbeater Fire
Sweep Tactiek 523
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Barker rent richting de bal. Medlock verovert de bal door een tackle van achteren. Medlock geeft een lange en hoge pass. Storey is nu in balbezit. Storey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cavanaugh is nu in balbezit. Leffew verovert de bal door een tackle van achteren. Leffew passt de bal zonder na te denken. Leitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mahoney onderschept slim de pass. Mahoney speelt de bal door. Jamison rent richting de bal. Leffew bereikt de bal nog maar net als eerste. Leffew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
childbeater - Fire 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Mahoney de bal. Blanding rent richting de bal. Blanding passt de bal met de wreef. Leitch is nu in balbezit. Leitch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Medlock verovert de bal door een tackle van achteren. Medlock geeft de bal voor. Hancock is nu in balbezit. Leitch onderschept slim de pass. Leitch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
childbeater - Fire 0:2

34e minuut.
Leitch rent richting de bal. Leitch schiet op doel. Hancock probeert de bal aan de voet te houden. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Storey speelt de bal door. Klungelig pakt Lashley de bal. Hyatt rent richting de bal. Lashley onderschept slim de pass. Lashley draait met de bal, schiet en ... Trott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
childbeater - Fire 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: childbeater 64%, Fire 36%.
childbeater - Fire 1:2

63e minuut.
Hunter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leffew geeft een hoge lob. Mahoney is nu in balbezit. Blanding heeft problemen om de bal te vangen. Mahoney geeft een lange en hoge pass. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leitch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
childbeater - Fire 1:3

64e minuut.
Silverstein rent richting de bal. Leitch verovert de bal door een tackle van achteren. Wooden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wooden krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Storey is nu in balbezit. Storey geeft een lange en hoge pass. Lashley krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: childbeater 54%, Fire 46%.
childbeater - Fire 1:3