Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Vaqueros FC Salinas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Lazorchick is nu in balbezit. Aloisi is nu in balbezit. Lazorchick verovert de bal door een tackle van achteren. Ripken is nu in balbezit. Ripken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Vaqueros FC - Salinas 1:0

15e minuut.
Wheeler probeert de bal met de borst te controleren. Wheeler met een sublieme pass. Klungelig pakt Blakely de bal. Ripken is nu in balbezit. Ripken haalt uit met een fantastische trap. Yankey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Laurel onderschept slim de pass. Laurel met een sublieme pass. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyson onderschept slim de pass. Dyson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Keaton speelt de bal door. Aloisi is nu in balbezit. Lazorchick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aloisi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aloisi kan niet meer verder spelen. Barlow komt het veld opgelopen. Brenes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenes passt de bal met de wreef. Xander rent richting de bal. Dyson rent richting de bal. Dyson haalt uit met een fantastische trap. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Vaqueros FC - Salinas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Vaqueros FC 49%, Salinas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Vaqueros FC - Salinas 1:1

61e minuut.
Brenes heeft problemen om de bal te vangen. Keaton rent richting de bal. Keaton passt de bal met de wreef. Ripken is nu in balbezit. Ripken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aloisi geeft de bal voor. Daar is Barlow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ripken is nu in balbezit. Ripken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Vaqueros FC - Salinas 2:1

80e minuut.
Alcott passt de bal in één keer door. Coulter is nu in balbezit. Coulter met een sublieme pass. Ripken is nu in balbezit. Ripken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Coulter probeert naar een medespeler te passen. Xander is nu in balbezit. Alcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcott schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Vaqueros FC 49%, Salinas 51%.
Los Vaqueros FC - Salinas 2:1