Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drillers Footballers Blue Tide FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Russell probeert naar een medespeler te passen. Wesley rent richting de bal. Pattison verovert de bal door een tackle van achteren. Pattison haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Blue Tide FC 0:1

13e minuut.
Currey bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Currey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ritch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Roosevelt is nu in balbezit. Roosevelt geeft de bal voor. Felton kopt de bal weg. Hartman heeft problemen om de bal te vangen. Hartman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Wesley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dreyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Dreyfus met een sublieme pass. Daar is Pattison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pattison draait met de bal, schiet en ... Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Felton geeft een lange en hoge pass. Hartman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roosevelt rent richting de bal. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Spurlin probeert naar een medespeler te passen. Wilson rent richting de bal. Wilson geeft de bal voor. Pattison is nu in balbezit. Pattison draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Blue Tide FC 0:2

24e minuut.
Robertson rent richting de bal. Robertson met een sublieme pass. Lemond rent richting de bal. Hahnemann onderschept slim de pass. Hahnemann haalt uit met een fantastische trap. Kish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cartman is nu in balbezit. Cartman geeft een hoge lob. Inworp. Dawson met een snelle inworp. Dreyfus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Russell onderschept slim de pass. Russell geeft een lange en hoge pass. Pattison rent richting de bal. Pattison haalt uit met een fantastische trap. Cartman probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Spurlin speelt de bal door. Ritch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russell. Russell krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Felton onderschept slim de pass. Felton geeft een hoge lob. Faulkner heeft problemen om de bal te vangen. Hartman is nu in balbezit. Hartman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Blue Tide FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drillers Footballers 52%, Blue Tide FC 48%.
Drillers Footballers - Blue Tide FC 1:2

56e minuut.
Spears geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dawson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dreyfus rent richting de bal. Dreyfus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dreyfus kopt de bal weg. Cartman heeft problemen om de bal te vangen. Pattison bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattison draait met de bal, schiet en ... Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - Blue Tide FC 1:3

76e minuut.
Spears onderschept slim de pass. Spears probeert naar een medespeler te passen. Russell met een sublieme pass. Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyfus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drillers Footballers 50%, Blue Tide FC 50%.
Drillers Footballers - Blue Tide FC 1:3