Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-29 01:21
  • Competitiewedstrijd: B-League.04
  • Stadion: Fire Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1940
Fire Stonation
523 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Boros rent richting de bal. Truman is nu in balbezit. Boros verovert de bal door een tackle van achteren. Boros draait met de bal, schiet en ... Downing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inworp. Szwoch met een snelle inworp. Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer onderschept slim de pass. Zimmerbauer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grange is nu in balbezit. Jolley bereikt de bal nog maar net als eerste. Grange verovert de bal door een tackle van achteren. Grange haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Stonation 0:1

42e minuut.
Downing met een harde bal richting middenveld. Armington kopt de bal weg. Grange probeert de bal met de borst te controleren. Hamlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamlon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fire 41%, Stonation 59%.
Fire - Stonation 0:1

53e minuut.
Daar is Grange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalocsay rent richting de bal. Hamlon is nu in balbezit. Hamlon schiet op doel. Kalocsay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Truman met een sublieme pass. Hamlon rent richting de bal. Kalocsay is nu in balbezit. Grange onderschept slim de pass. Grange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barker met een snelle inworp. Samolej rent richting de bal. Samolej passt de bal zonder na te denken. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een hoge lob. McMahon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Borhardt met een sublieme pass. Truman probeert de bal aan de voet te houden. Whitley rent richting de bal. Martin onderschept slim de pass. Martin haalt uit met een fantastische trap. McMahon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Bindrup met de inworp. Borhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Grange verovert de bal door een tackle van achteren. Grange geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Stonation 0:2

80e minuut.
Borhardt is nu in balbezit. Borhardt passt de bal zonder na te denken. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Grange onderschept slim de pass. Grange schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fire 56%, Stonation 44%.
Fire - Stonation 0:2