Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ice Spice FC Dallas Power
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 21.1
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Frazier met een sublieme pass. Carlstedt rent richting de bal. Carlstedt passt de bal zonder na te denken. Seagal rent richting de bal. Seagal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Dallas Power 1:0

3e minuut.
Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley passt de bal in één keer door. Woodburn rent richting de bal. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Yağız geeft de bal voor. Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff begaat een overtreding. Tenoff krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Frazier trapt de bal weg van het doel. Seagal kopt de bal weg. Klungelig pakt Razov de bal. Bradley verovert de bal door een tackle van achteren. Bradley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tenoff heeft problemen om de bal te vangen. Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff is nu in balbezit. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein geeft een hoge lob. Shupe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Portabales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seagal rent richting de bal. Bradley rent richting de bal. Seagal rent richting de bal. Seagal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Portabales bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Portabales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portabales krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Goldstein is nu in balbezit. Carlstedt onderschept slim de pass. Carlstedt speelt de bal door. Seagal is nu in balbezit. Seagal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Smiorcăilă heeft problemen om de bal te vangen. Seagal rent richting de bal. Portabales is nu in balbezit. Seagal verovert de bal door een tackle van achteren. Seagal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Dallas Power 2:0

45e minuut.
Yağız met de inworp. Portabales is nu in balbezit. Portabales speelt de bal door. Seagal is nu in balbezit. Seagal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Dallas Power 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Spice FC 42%, Dallas Power 58%.
Ice Spice FC - Dallas Power 3:0

47e minuut.
Tenoff onderschept slim de pass. Seagal rent richting de bal. Crescio bereikt de bal nog maar net als eerste. Seagal onderschept slim de pass. Seagal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Yağız de bal onder controle te krijgen. Belcher rent richting de bal. Belcher geeft de bal voor. Yağız rent richting de bal. Yağız schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talisman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradley geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Spice FC 66%, Dallas Power 34%.
Ice Spice FC - Dallas Power 3:0