Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dallas Power tommyinit
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
McKenzie geeft de bal voor. Gates bereikt de bal nog maar net als eerste. Gates geeft de bal voor. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Power - tommyinit 0:1

22e minuut.
Cartman met de inworp. James is nu in balbezit. James passt de bal zonder na te denken. Becker is nu in balbezit. Becker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yoakum bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker rent richting de bal. Barnett is nu in balbezit. Yoakum is nu in balbezit. Yoakum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caution rent richting de bal. James maakt een afschuwelijke overtreding. James krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Caution geeft de bal voor. Bogan kopt de bal weg. Cartman heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Finley is nu in balbezit. Finley geeft de bal voor. Dorman is nu in balbezit. Kish verovert de bal door een tackle van achteren. Kish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Power - tommyinit 0:2

40e minuut.
Klungelig pakt Bogan de bal. Yoakum bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoakum passt de bal met de wreef. Becker heeft problemen om de bal te vangen. Becker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pierce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Power 66%, tommyinit 34%.
Dallas Power - tommyinit 0:2

47e minuut.
Cartman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogan met een snelle inworp. Augustus bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustus geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

58e minuut.
McKenzie verovert de bal door een tackle van achteren. McKenzie met een sublieme pass. Dorman is nu in balbezit. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... McNelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

75e minuut.
Adu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Finley de bal onder controle te krijgen. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Power - tommyinit 1:2

80e minuut.
O`Shea rent richting de bal. Pierce onderschept slim de pass. Pierce speelt de bal door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McNelis trapt de bal weg. Finley kopt de bal weg. Pierce is nu in balbezit. Pierce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
McNelis trapt de bal weg. Inworp. Caution met een snelle inworp. Pierce is nu in balbezit. Pierce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Power 67%, tommyinit 33%.
Dallas Power - tommyinit 1:2