Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-27 01:21
  • Competitiewedstrijd: B-League.05
  • Stadion: YG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2523
SanMadrid albut
442 Tactiek 523
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 29
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Lynch passt de bal zonder na te denken. Hankla is nu in balbezit. Bronner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bronner krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Uribe geeft een lange en hoge pass. Knott met een sublieme pass. Daar is Ahmad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losio rent richting de bal. Losio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Blakeman is nu in balbezit. Blakeman met een sublieme pass. Knott bereikt de bal nog maar net als eerste. Knott schiet op doel. Alborn probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lynch is nu in balbezit. Bronner begaat een overtreding. Bronner krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Knott speelt de bal door. Losio rent richting de bal. Alborn rent richting de bal. Losio onderschept slim de pass. Losio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Regojević met een sublieme pass. Knott rent richting de bal. Knott geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bodner de bal. Bodner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Henderson geeft de bal voor. Bodner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojak met een sublieme pass. Losio is nu in balbezit. Losio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanMadrid 73%, albut 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SanMadrid - albut 0:0

48e minuut.
Uribe verovert de bal door een tackle van achteren. Uribe speelt de bal door. Losio is nu in balbezit. Losio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SanMadrid - albut 0:1

48e minuut.
Daar is Ambersley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losio onderschept slim de pass. Losio passt de bal in één keer door. Knott rent richting de bal. Knott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Whitham trapt de bal weg. Klungelig pakt Lynch de bal. Losio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Losio de bal. Losio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanMadrid - albut 0:2

52e minuut.
Ahmad probeert naar een medespeler te passen. Kojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojak probeert naar een medespeler te passen. Losio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losio schiet op doel. Whitham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lynch kan de bal niet met de borst controleren. Uribe rent richting de bal. Uribe geeft een hoge lob. Losio is nu in balbezit. Losio schiet op doel. Whitham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SanMadrid - albut 0:3

67e minuut.
Uribe geeft de bal voor. Pause is nu in balbezit. Daar is Losio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losio schiet op doel. Whitham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanMadrid - albut 0:4

80e minuut.
Knott rent richting de bal. Alborn onderschept slim de pass. Alborn speelt de bal door. Hankla is nu in balbezit. Hankla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanMadrid 64%, albut 36%.
SanMadrid - albut 0:4