Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wee Ice Spice FC
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Hurst met de inworp. Fox geeft een hoge lob. Busch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kish rent richting de bal. Kish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Busch kopt de bal weg. Hartman is nu in balbezit. Strickland begaat een overtreding. Strickland krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Robinson rent richting de bal. Robinson geeft de bal voor. Fox kopt de bal weg. Kish is nu in balbezit. Kish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wee 51%, Ice Spice FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wee - Ice Spice FC 0:0

49e minuut.
Whittaker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grace komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tenoff passt de bal zonder na te denken. Carlstedt is nu in balbezit. Carlstedt probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Broome speelt de bal door. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch passt de bal zonder na te denken. Gilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilliam passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Shupe trapt de bal weg van het doel. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman met een sublieme pass. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... Broome verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Chapman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grace geeft een lange en hoge pass. Spann is nu in balbezit. Spann schiet op doel. Shupe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wee - Ice Spice FC 1:0

70e minuut.
Klungelig pakt Spann de bal. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kish. Kish krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wee 36%, Ice Spice FC 64%.
Wee - Ice Spice FC 1:0
Wee