Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lancaster FC Exeggutor
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 25.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Gilliam onderschept slim de pass. Gilliam probeert naar een medespeler te passen. Caray is nu in balbezit. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lancaster FC - Exeggutor 0:1

24e minuut.
Brooke geeft de bal voor. Bedingfield rent richting de bal. Caray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caray krijgt een gele kaart. Bedingfield is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barnett kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lancaster FC - Exeggutor 0:2

28e minuut.
Gilliam rent richting de bal. Gilliam passt de bal in één keer door. Caray rent richting de bal. Barnett onderschept slim de pass. Barnett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Heinz rent richting de bal. Gilliam onderschept slim de pass. Gilliam passt de bal in één keer door. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lancaster FC - Exeggutor 0:3

40e minuut.
Gilliam geeft een hoge lob. Bloom bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett is nu in balbezit. Barnett draait met de bal, schiet en ... Summers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Forenza is nu in balbezit. Forenza geeft de bal voor. Daar is Brooke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmer rent richting de bal. Zimmer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lancaster FC 60%, Exeggutor 40%.
Lancaster FC - Exeggutor 0:3

65e minuut.
Youngblood rent richting de bal. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz probeert naar een medespeler te passen. Isham rent richting de bal. Isham schiet op doel. Mackey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Isham rent richting de bal. Youngblood is nu in balbezit. Isham begaat een overtreding. Isham krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lancaster FC 48%, Exeggutor 52%.
Lancaster FC - Exeggutor 0:3