Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Day Dragons Niclaserg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGuire met een snelle inworp. Christian speelt de bal door. Iverson rent richting de bal. Iverson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Day Dragons - Niclaserg 1:0

17e minuut.
Roland kan de bal niet met de borst controleren. Iverson onderschept slim de pass. Roland verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sutton rent richting de bal. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Day Dragons - Niclaserg 1:1

26e minuut.
Mackenzie is nu in balbezit. Barlow onderschept slim de pass. Sutton onderschept slim de pass. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roland rent richting de bal. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Darcy met een harde bal richting middenveld. Roland kopt de bal weg. Vaughn rent richting de bal. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Simon probeert naar een medespeler te passen. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Day Dragons 70%, Niclaserg 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Day Dragons - Niclaserg 1:1

72e minuut.
Searles geeft een hoge lob. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagwell is nu in balbezit. Christian rent richting de bal. Christian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Boudreau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pause komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Iverson verovert de bal door een tackle van achteren. Iverson probeert naar een medespeler te passen. Christian rent richting de bal. Christian draait met de bal, schiet en ... Hasselhoff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Day Dragons - Niclaserg 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Day Dragons 54%, Niclaserg 46%.
Day Dragons - Niclaserg 2:1