Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Day Dragons Petro 88
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Rockcastle onderschept slim de pass. Bagwell verovert de bal door een tackle van achteren. Bagwell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Christian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Simms onderschept slim de pass. Bagwell is nu in balbezit. Bagwell passt de bal met de wreef. Christian rent richting de bal. Christian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Day Dragons - Petro 88 1:0

35e minuut.
Rockcastle met een sublieme pass. Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms passt de bal met de wreef. Bagwell rent richting de bal. Bagwell draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Day Dragons - Petro 88 2:0

45e minuut.
Simms geeft de bal voor. Bagwell is nu in balbezit. Bagwell speelt de bal door. Christian rent richting de bal. Christian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Day Dragons 44%, Petro 88 56%.
Day Dragons - Petro 88 2:0

58e minuut.
Rockcastle bereikt de bal nog maar net als eerste. McGuire onderschept slim de pass. McGuire geeft een hoge lob. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap. Unitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duff heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Day Dragons - Petro 88 3:0

83e minuut.
Davidson kopt de bal weg. Buehler rent richting de bal. Bagwell onderschept slim de pass. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Day Dragons 49%, Petro 88 51%.
Day Dragons - Petro 88 3:0