Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. A. P. T. O. R. S OL69
Normal Tactiek OL 2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 29.6
weak Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Găină onderschept slim de pass. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel passt de bal met de wreef. Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cochran speelt de bal door. Inworp. Grębosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobel geeft een lange en hoge pass. Edgar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Underwood is nu in balbezit. Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Găină passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kobel de bal. Kobel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgar rent richting de bal. Onstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgar verovert de bal door een tackle van achteren. Edgar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. A. P. T. O. R. S 62%, OL69 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R. A. P. T. O. R. S - OL69 0:0

68e minuut.
Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjärvi maakt een afschuwelijke overtreding. Peräjärvi krijgt een gele kaart. Alvre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alvre kan niet meer verder spelen. Palma komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rafferty probeert naar een medespeler te passen. Khanchvankyan rent richting de bal. Khanchvankyan passt de bal met de wreef. Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjärvi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baveyan. Găină is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Onstad controleert de bal met de borst. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. A. P. T. O. R. S - OL69 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. A. P. T. O. R. S 54%, OL69 46%.
R. A. P. T. O. R. S - OL69 0:1