Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Huskies Vacant City
CPSS_Panthers Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 18
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Verreault bereikt de bal nog maar net als eerste. Francois bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Verreault zijn tegenspeler op de grond. Verreault krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Naptra passt de bal in één keer door. Francois rent richting de bal. Roussel verovert de bal door een tackle van achteren. Roussel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Briere de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Spencer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Michaels de bal. Michaels passt de bal in één keer door. Naptra rent richting de bal. Naptra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Michaels verovert de bal door een tackle van achteren. Michaels passt de bal met de wreef. Roussel is nu in balbezit. Roussel draait met de bal, schiet en ... Francois probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Vacant City 1:0

27e minuut.
Verreault bereikt de bal nog maar net als eerste. Verreault passt de bal met de wreef. Diplacido bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussel verovert de bal door een tackle van achteren. Roussel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Spencer passt de bal in één keer door. Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Boileau passt de bal met de wreef. Roussel is nu in balbezit. Roussel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Michaels probeert naar een medespeler te passen. Naptra rent richting de bal. Francois rent richting de bal. Roussel onderschept slim de pass. Roussel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roussel is nu in balbezit. Roussel draait met de bal, schiet en ... Paal! Rogers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 25%, Vacant City 75%.
AFC Huskies - Vacant City 1:0

49e minuut.
Wilson geeft een lange en hoge pass. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak geeft een hoge lob. Daar is Summerhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Summerhill schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Verreault rent richting de bal. Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Verreault rent richting de bal. Verreault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra is nu in balbezit. Roussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Vacant City 2:0

67e minuut.
Martinez passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson speelt de bal door. Bergeron rent richting de bal. Bergeron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Vacant City 2:1

74e minuut.
Spencer verovert de bal door een tackle van achteren. Spencer met een sublieme pass. Naptra rent richting de bal. Naptra haalt uit met een fantastische trap. Francois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau geeft een lange en hoge pass. Hamedani kopt de bal weg. Roussel is nu in balbezit. Roussel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Abbas Musa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilson met de inworp. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Martinez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 44%, Vacant City 56%.
AFC Huskies - Vacant City 2:1