Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Siders Niggalatasaray
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Howard passt de bal in één keer door. Inworp. Peschisolido met de inworp. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ortega Santiago is nu in balbezit. Ortega Santiago geeft een hoge lob. Canizalez kopt de bal weg. Lemire is nu in balbezit. Lemire haalt uit met een fantastische trap. Dudley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Béliveau met de inworp. Klungelig pakt Wilson de bal. Wilson passt de bal in één keer door. Lemire rent richting de bal. Lemire schiet op doel. Dudley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Lavigne met een sublieme pass. Howard rent richting de bal. Howard passt de bal met de wreef. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Siders 70%, Niggalatasaray 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dark Siders - Niggalatasaray 0:0

46e minuut.
Howard geeft een hoge lob. Daar is Spencer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemire onderschept slim de pass. Lemire draait met de bal, schiet en ... Dudley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Siders - Niggalatasaray 0:1

50e minuut.
Hastings geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lemire kopt de bal weg. Wilson rent richting de bal. Blondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire is nu in balbezit. Lemire haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dudley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Howard passt de bal in één keer door. Béliveau rent richting de bal. Béliveau met een sublieme pass. Lemire is nu in balbezit. Lemire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Siders - Niggalatasaray 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Siders 56%, Niggalatasaray 44%.
Dark Siders - Niggalatasaray 0:2