Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vacant City Banzazouz FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Summerhill met een snelle inworp. Martinez rent richting de bal. Martinez speelt de bal door. Bergeron rent richting de bal. Bergeron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Diplacido kopt de bal weg. Klungelig pakt O`Donnell de bal. Martinez rent richting de bal. Bergeron rent richting de bal. Bergeron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Diplacido bereikt de bal nog maar net als eerste. Diplacido geeft een hoge lob. Aceves speelt de bal door. Alexiadis is nu in balbezit. Alexiadis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Summerhill is nu in balbezit. Summerhill geeft de bal voor. Daar is O`Donnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergeron is nu in balbezit. Bergeron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dodds probeert naar een medespeler te passen. Bergeron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O`Donnell. Bergeron raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bergeron kan niet meer verder spelen. Van der Mollen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant City 44%, Banzazouz FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vacant City - Banzazouz FC 0:0

48e minuut.
Dodds met een sublieme pass. Martinez speelt de bal door. Van der Mollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Mollen schiet op doel. Cumberland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Banzazouz FC 1:0

49e minuut.
Baum passt de bal met de wreef. O`Donnell is nu in balbezit. O`Donnell passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Houston met een sublieme pass. Bergeron rent richting de bal. Bergeron geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burke is nu in balbezit. Burke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vacant City - Banzazouz FC 1:1

65e minuut.
Burke is nu in balbezit. Baum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodds. Dodds krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Clayden is nu in balbezit. Clayden passt de bal zonder na te denken. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Van der Mollen onderschept slim de pass. Martinez probeert naar een medespeler te passen. Van der Mollen heeft problemen om de bal te vangen. Martinez is nu in balbezit. Martinez schiet op doel. Cumberland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez met een sublieme pass. Van der Mollen is nu in balbezit. Van der Mollen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant City 42%, Banzazouz FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vacant City - Banzazouz FC 1:1