Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Huskies Pills Utd
Zubat Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.3 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Verreault rent richting de bal. Verreault geeft een lange en hoge pass. Dunne geeft een hoge lob. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml draait met de bal, schiet en ... DeGuzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Roussel verovert de bal door een tackle van achteren. Roussel geeft een lange en hoge pass. Hamedani rent richting de bal. Hamedani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dumont de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Pills Utd 1:0

20e minuut.
Juzbasic bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzbasic passt de bal met de wreef. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml haalt uit met een fantastische trap. DeGuzman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Pills Utd 2:0

21e minuut.
Blondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml is nu in balbezit. Dumont rent richting de bal. Šiml verovert de bal door een tackle van achteren. Šiml schiet op doel. DeGuzman bokst de bal weg.

22e minuut.
Hamedani is nu in balbezit. Hamedani haalt uit met een fantastische trap. Šiml rent richting de bal. Šiml draait met de bal, schiet en ... DeGuzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Pills Utd 3:0

24e minuut.
Juzbasic met een snelle inworp. Michaels rent richting de bal. Michaels geeft de bal voor. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Michaels rent richting de bal. Michaels geeft een lange en hoge pass. Verreault heeft problemen om de bal te vangen. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 32%, Pills Utd 68%.
AFC Huskies - Pills Utd 3:0

46e minuut.
Boileau komt het veld opgelopen.

51e minuut.
MacDougall kopt de bal weg. Abbas Musa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Musa de bal. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Verreault onderschept slim de pass. Verreault geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Verreault de bal onder controle te krijgen. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Boileau passt de bal zonder na te denken. Hamilton rent richting de bal. Hamilton geeft de bal voor. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
DeGuzman trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Blondin de bal. Michaels speelt de bal door. Verreault bereikt de bal nog maar net als eerste. Verreault haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Dunne rent richting de bal. Dunne geeft de bal voor. Verreault rent richting de bal. Verreault geeft de bal voor. DeGuzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

70e minuut.
MacDougall bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaels rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacDougall. MacDougall krijgt een gele kaart.

74e minuut.
MacDougall onderschept slim de pass. MacDougall geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verreault met een snelle inworp. Šiml controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 28%, Pills Utd 72%.
AFC Huskies - Pills Utd 3:0