Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Lions AFC Huskies
Normal Tactiek Zubat
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 29.6
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Dawson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Abbas Musa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml is nu in balbezit. Šiml draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - AFC Huskies 0:1

3e minuut.
Grant geeft een hoge lob. Juzbasic probeert naar een medespeler te passen. Michaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Dawson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kırmızı met een sublieme pass. Roussel kopt de bal weg. Daar is Leclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šiml rent richting de bal. Šiml draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Michaels verovert de bal door een tackle van achteren. Michaels speelt de bal door. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Matlak geeft de bal voor. Inworp. Gretzky met de inworp. Dawson is nu in balbezit. Dawson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Abbas Musa is nu in balbezit. Monsalve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monsalve krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gretzky probeert naar een medespeler te passen. Šiml rent richting de bal. Šiml passt de bal in één keer door. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Michaels passt de bal met de wreef. Verreault met een sublieme pass. Šiml met een sublieme pass. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml onderschept slim de pass. Šiml passt de bal met de wreef. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani haalt uit met een fantastische trap. Ercolani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leclair heeft problemen om de bal te vangen. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml haalt uit met een fantastische trap. Ercolani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Abbas Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Abbas Musa probeert naar een medespeler te passen. Michaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grant met een sublieme pass. Ercolani heeft problemen om de bal te vangen. Hamedani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamedani draait met de bal, schiet en ... Ercolani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boileau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Lions 55%, AFC Huskies 45%.
North Lions - AFC Huskies 0:1

58e minuut.
Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau geeft de bal voor. Hamedani is nu in balbezit. Šiml is nu in balbezit. Šiml schiet op doel. Ercolani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - AFC Huskies 0:2

63e minuut.
Šiml rent richting de bal. Šiml geeft een lange en hoge pass. Cody heeft problemen om de bal te vangen. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Molson bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Boileau probeert naar een medespeler te passen. Šiml rent richting de bal. Šiml schiet op doel. Ercolani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Michaels met een sublieme pass. Roussel rent richting de bal. Roussel geeft de bal voor. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - AFC Huskies 0:3

75e minuut.
Monsalve geeft de bal voor. Dunne is nu in balbezit. Dunne geeft de bal voor. Lemire rent richting de bal. Lemire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dunne geeft de bal voor. Lemire heeft problemen om de bal te vangen. Dawson is nu in balbezit. Dawson draait met de bal, schiet en ... Kırmızı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Lions 62%, AFC Huskies 38%.
North Lions - AFC Huskies 0:3