Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lysak Ajax Blues
WIN Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


12e minuut.
Pariseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov onderschept slim de pass. Apostolov passt de bal met de wreef. Daar is Choroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choroš draait met de bal, schiet en ... Sanchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 1:0

14e minuut.
Cahill speelt de bal door. Peruga geeft een hoge lob. Apostolov heeft problemen om de bal te vangen. Choroš rent richting de bal. Choroš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Peruga passt de bal in één keer door. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov rent richting de bal. Choroš is nu in balbezit. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 2:0

18e minuut.
Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap. Talbot kan de bal niet met de borst controleren. Choroš rent richting de bal. Choroš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Boulerice kopt de bal weg. Peruga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Choroš de bal. Choroš draait met de bal, schiet en ... Sanchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 3:0

23e minuut.
Aceves rent richting de bal. Kieruczenko onderschept slim de pass. Kieruczenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Apostolov de bal. Apostolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 4:0

28e minuut.
Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke passt de bal zonder na te denken. Boulerice controleert de bal met de borst. Choroš rent richting de bal. Choroš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Apostolov is nu in balbezit. Apostolov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pariseau kopt de bal weg. Sanchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Apostolov rent richting de bal. Apostolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 5:0

32e minuut.
Călugăru trapt de bal weg van het doel. Peruga kopt de bal weg. Apostolov met een sublieme pass. Daar is Choroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 6:0

35e minuut.
Peruga heeft problemen om de bal te vangen. Peruga speelt de bal door. Boulerice is nu in balbezit. Choroš onderschept slim de pass. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 7:0

41e minuut.
Papel geeft de bal voor. Szatke is nu in balbezit. Szatke geeft een hoge lob. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ... Sanchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apostolov is nu in balbezit. Apostolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 28%, Ajax Blues 72%.
FC Lysak - Ajax Blues 8:0

47e minuut.
Choroš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kostkiewicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Peruga onderschept slim de pass. Peruga passt de bal in één keer door. Daar is Kostkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 9:0

52e minuut.
Apostolov rent richting de bal. Apostolov passt de bal zonder na te denken. Talbot rent richting de bal. Kostkiewicz onderschept slim de pass. Kostkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sanchez bokst de bal weg. Kostkiewicz is nu in balbezit. Kostkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 10:0

56e minuut.
Kostkiewicz passt de bal zonder na te denken. Apostolov probeert de bal aan de voet te houden. Pariseau rent richting de bal. Kostkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kostkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 11:0

59e minuut.
Peruga passt de bal met de wreef. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kostkiewicz de bal. Kostkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cahill onderschept slim de pass. Cahill geeft een lange en hoge pass. Cozzupoli Valentini kopt de bal weg. Klungelig pakt Peruga de bal. Peruga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko passt de bal met de wreef. Farré rent richting de bal. Kostkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kostkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vărzaru geeft een hoge lob. Mrkaić is nu in balbezit. Apostolov rent richting de bal. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aceves de bal. Apostolov is nu in balbezit. Apostolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Ajax Blues 12:0

80e minuut.
Aceves geeft een hoge lob. Fundy rent richting de bal. Kieruczenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kieruczenko krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Sanchez met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kieruczenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peruga geeft een hoge lob. Apostolov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 17%, Ajax Blues 83%.
FC Lysak - Ajax Blues 12:0