Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Blues FC Lysak
Normal Tactiek WIN
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten solid
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Kaloutas met een sublieme pass. Choroš is nu in balbezit. Daar is Choroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choroš haalt uit met een fantastische trap. Talbot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

13e minuut.
Dagenais bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruga verovert de bal door een tackle van achteren. Peruga passt de bal met de wreef. Choroš is nu in balbezit. Choroš schiet op doel. Ferguson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Peruga verovert de bal door een tackle van achteren. Peruga passt de bal met de wreef. del Puente is nu in balbezit. del Puente schiet op doel. Choroš heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blues - FC Lysak 0:1

18e minuut.
Chytroń geeft de bal voor. Klungelig pakt Dahlem de bal. Cahill verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Choroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choroš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Boulerice de bal. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Choroš de bal onder controle te krijgen. Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon probeert naar een medespeler te passen. Choroš rent richting de bal. Choroš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš passt de bal met de wreef. Kaloutas probeert de bal met de borst te controleren. Choroš is nu in balbezit. Choroš draait met de bal, schiet en ... Ferguson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blues - FC Lysak 0:2

29e minuut.
Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon onderschept slim de pass. Garon geeft een hoge lob. Dahlem rent richting de bal. Dahlem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blues - FC Lysak 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Blues 69%, FC Lysak 31%.
Ajax Blues - FC Lysak 0:3

46e minuut.
Sekwa komt het veld opgelopen. Mrkaić komt het veld opgelopen. Kostkiewicz komt het veld opgelopen. Kieruczenko komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferguson trapt de bal weg van het doel. Sekwa kopt de bal weg. Klungelig pakt del Puente de bal. del Puente schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Aceves rent richting de bal. Kaloutas onderschept slim de pass. Kaloutas passt de bal met de wreef. del Puente is nu in balbezit. del Puente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Spencer rent richting de bal. Kostkiewicz onderschept slim de pass. Kostkiewicz geeft de bal voor. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Boulerice bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostkiewicz onderschept slim de pass. Kostkiewicz speelt de bal door. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blues - FC Lysak 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Blues 81%, FC Lysak 19%.
Ajax Blues - FC Lysak 0:4