Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-25 01:22
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: WaffeX Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2027
Warman Whirlies snowhares
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Cook rent richting de bal. Matthews probeert naar een medespeler te passen. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano draait met de bal, schiet en ... Dupuis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warman Whirlies - snowhares 1:0

38e minuut.
Berry geeft een hoge lob. Inworp. Cook met een snelle inworp. Matthews is nu in balbezit. Matthews geeft de bal voor. Dupuis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dandenault probeert naar een medespeler te passen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira passt de bal met de wreef. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warman Whirlies 50%, snowhares 50%.
Warman Whirlies - snowhares 1:0

48e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw is nu in balbezit. Sherman speelt de bal door. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warman Whirlies - snowhares 1:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Giordano de bal onder controle te krijgen. Biggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggs geeft de bal voor. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Matthews passt de bal met de wreef. Giordano is nu in balbezit. Giordano haalt uit met een fantastische trap. Dupuis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Biggs heeft problemen om de bal te vangen. Biggs geeft een lange en hoge pass. Berry is nu in balbezit. Giordano onderschept slim de pass. Giordano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira haalt uit met een fantastische trap. O`Reilly heeft problemen om de bal te vangen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Arango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Berry probeert de bal met de borst te controleren. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warman Whirlies 46%, snowhares 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warman Whirlies - snowhares 1:1