Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Kingston ABCDE FC
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 22.8
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic rent richting de bal. Silvestrini begaat een overtreding. Budalic raakt geblesseerd tijdens het duel. Budalic komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Travis de bal. Travis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Kingston - ABCDE FC 1:0

25e minuut.
Blackburn geeft een lange en hoge pass. Wright kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kampa de bal onder controle te krijgen. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell geeft de bal voor. Austin rent richting de bal. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Kingston 57%, ABCDE FC 43%.
Lokomotiv Kingston - ABCDE FC 1:0

52e minuut.
Inworp. Blackburn met de inworp. Cochrane geeft een lange en hoge pass. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Blackburn is nu in balbezit. Labatt rent richting de bal. Blackburn begaat een overtreding. Labatt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo met een snel genomen vrije trap. Smith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Cochrane speelt de bal door. Ellison is nu in balbezit. Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Austin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Smith trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silvestrini met de inworp. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa schiet op doel. Smith bokst de bal weg.

67e minuut.
Hill passt de bal in één keer door. Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Wright met een sublieme pass. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin haalt uit met een fantastische trap. Waits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gallardo geeft een hoge lob. Kampa is nu in balbezit. Kampa passt de bal in één keer door. Travis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Travis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Austin de bal. Wright is nu in balbezit. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotiv Kingston - ABCDE FC 1:1

87e minuut.
Austin passt de bal met de wreef. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman is nu in balbezit. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Kingston - ABCDE FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Kingston 58%, ABCDE FC 42%.
Lokomotiv Kingston - ABCDE FC 1:2