Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominate fc snowhares
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Fitzgerald probeert de bal aan de voet te houden. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira passt de bal in één keer door. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel. Lemaître verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Fitzgerald geeft een hoge lob. Justice is nu in balbezit. Justice geeft een hoge lob. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradshaw verovert de bal door een tackle van achteren. Bradshaw speelt de bal door. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - snowhares 0:1

15e minuut.
do Nascimento kopt de bal weg. Sherman is nu in balbezit. Sherman met een sublieme pass. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel. Lemaître verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Justice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desjardin probeert naar een medespeler te passen. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. do Nascimento is nu in balbezit. do Nascimento schiet op doel. Giacomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sherman speelt de bal door. Zuniga rent richting de bal. Zuniga speelt de bal door. do Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. do Nascimento haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Hill geeft een lange en hoge pass. Ashworth kopt de bal weg. Daar is Rustad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Nascimento is nu in balbezit. do Nascimento schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rafferty kopt de bal weg. Klungelig pakt Zuniga de bal. Bradshaw rent richting de bal. Zuniga onderschept slim de pass. Zuniga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominate fc 52%, snowhares 48%.
dominate fc - snowhares 0:1

46e minuut.
Daar is Tanner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desjardin rent richting de bal. Desjardin passt de bal zonder na te denken. do Nascimento is nu in balbezit. do Nascimento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dominate fc - snowhares 1:1

49e minuut.
Zuniga verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil onderschept slim de pass. O`Neil geeft de bal voor. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bradshaw is nu in balbezit. Godfrey verovert de bal door een tackle van achteren. Godfrey passt de bal zonder na te denken. do Nascimento is nu in balbezit. do Nascimento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Justice probeert naar een medespeler te passen. Daar is Desjardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teixeira rent richting de bal. Teixeira draait met de bal, schiet en ... Lemaître maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - snowhares 1:2

76e minuut.
Bradshaw rent richting de bal. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira probeert naar een medespeler te passen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - snowhares 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominate fc 56%, snowhares 44%.
dominate fc - snowhares 1:3