Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportif Wolverines snowhares
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia geeft de bal voor. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Bélanger rent richting de bal. Bélanger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Girardin rent richting de bal. Bélanger verovert de bal door een tackle van achteren. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif Wolverines - snowhares 1:0

25e minuut.
Curtin rent richting de bal. Curtin passt de bal zonder na te denken. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Neil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bélanger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill rent richting de bal. Bélanger verovert de bal door een tackle van achteren. Bélanger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tanner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira passt de bal met de wreef. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportif Wolverines 58%, snowhares 42%.
Sportif Wolverines - snowhares 1:0

55e minuut.
Teixeira kopt de bal weg. MacCulloch heeft problemen om de bal te vangen. O`Neil rent richting de bal. Teixeira rent richting de bal. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Neil is nu in balbezit. Neil met een sublieme pass. Rustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bélanger verovert de bal door een tackle van achteren. Bélanger haalt uit met een fantastische trap. Giacomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif Wolverines - snowhares 2:0

79e minuut.
Rustad is nu in balbezit. Rustad geeft een hoge lob. Neil heeft problemen om de bal te vangen. Pinard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Giacomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bélanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bélanger raakt geblesseerd tijdens het duel. Neil neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif Wolverines - snowhares 3:0

83e minuut.
Neil is nu in balbezit. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil begaat een overtreding. Teixeira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportif Wolverines 55%, snowhares 45%.
Sportif Wolverines - snowhares 3:0