Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Leopards Quarrelsome Mills
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Marrelo geeft een lange en hoge pass. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Mollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillon onderschept slim de pass. Guillon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
DeRosario verovert de bal door een tackle van achteren. DeRosario geeft een hoge lob. Van der Mollen is nu in balbezit. Guillon onderschept slim de pass. Guillon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Leopards 45%, Quarrelsome Mills 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Leopards - Quarrelsome Mills 0:0

49e minuut.
Beckmann rent richting de bal. Beckmann probeert naar een medespeler te passen. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - Quarrelsome Mills 1:0

76e minuut.
Daar is Peart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peart passt de bal zonder na te denken. Darby rent richting de bal. Beckmann onderschept slim de pass. Beckmann haalt uit met een fantastische trap. Dauchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
DeRosario geeft de bal voor. Lifeson probeert de bal met de borst te controleren. Guillon verovert de bal door een tackle van achteren. Khan rent richting de bal. Khan draait met de bal, schiet en ... Mita bokst de bal weg. Khan is nu in balbezit. Khan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Leopards - Quarrelsome Mills 1:1

83e minuut.
Guillon passt de bal met de wreef. Ortega Santiago is nu in balbezit. Ortega Santiago geeft een lange en hoge pass. Piovanelli is nu in balbezit. Piovanelli haalt uit met een fantastische trap. Mita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Leopards 66%, Quarrelsome Mills 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Leopards - Quarrelsome Mills 1:1