Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrathful Wolves Blues colour
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Peetoom trapt de bal weg. Hennessey kopt de bal weg. Lavigne heeft problemen om de bal te vangen. Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Wolves - Blues colour 1:0

32e minuut.
Doeltrap. Berry trapt de bal weg. Dandenault kopt de bal weg. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault haalt uit met een fantastische trap. Boileau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Wolves 45%, Blues colour 55%.
Wrathful Wolves - Blues colour 1:0

50e minuut.
Fortner rent richting de bal. Hennessey onderschept slim de pass. Hennessey passt de bal in één keer door. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Lavigne is nu in balbezit. Madden onderschept slim de pass. Madden probeert naar een medespeler te passen. Foucault rent richting de bal. Foucault schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lammie met een sublieme pass. Radchuck rent richting de bal. Radchuck met een sublieme pass. Fortner is nu in balbezit. Fortner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Touchette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne begaat een overtreding. Lavigne krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hennessey speelt de bal door. Lavigne rent richting de bal. Lavigne passt de bal in één keer door. Fortner rent richting de bal. Fortner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Xausa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljic onderschept slim de pass. Puljic passt de bal zonder na te denken. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer schiet op doel. Boileau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Wolves - Blues colour 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Wolves 50%, Blues colour 50%.
Wrathful Wolves - Blues colour 2:0