Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blues colour Fustian Storm
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Teixeira kopt de bal weg. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Yorkdale rent richting de bal. Yorkdale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Fustian Storm 0:1

27e minuut.
Corazzin rent richting de bal. Radchuck speelt de bal door. Robinson speelt de bal door. Radchuck is nu in balbezit. Radchuck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wang met een harde bal richting middenveld. Emmanuel kopt de bal weg. Teixeira is nu in balbezit. Corazzin is nu in balbezit. Corazzin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Radchuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Radchuck draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bouchard de bal. Corazzin is nu in balbezit. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blues colour - Fustian Storm 1:1

45e minuut.
Jang passt de bal met de wreef. Daar is Andreychuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson schiet op doel. Boileau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Fustian Storm 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues colour 54%, Fustian Storm 46%.
Blues colour - Fustian Storm 1:2

66e minuut.
Peetoom geeft een hoge lob. Inworp. Vaillancourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Andreychuk onderschept slim de pass. Andreychuk geeft de bal voor. Husar rent richting de bal. Corazzin verovert de bal door een tackle van achteren. Corazzin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel. Peetoom probeert de bal aan de voet te houden. Yorkdale rent richting de bal. Yorkdale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues colour 44%, Fustian Storm 56%.
Blues colour - Fustian Storm 1:2