Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.O.A.T Wrathful Wolves
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Calder heeft problemen om de bal te vangen. Calder geeft een lange en hoge pass. Brennan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brennan passt de bal in één keer door. Howland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.O.A.T - Wrathful Wolves 0:1

19e minuut.
Marinic geeft een hoge lob. Chretien bereikt de bal nog maar net als eerste. Chretien probeert naar een medespeler te passen. Bain rent richting de bal. Bain draait met de bal, schiet en ... Berry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.O.A.T 52%, Wrathful Wolves 48%.
G.O.A.T - Wrathful Wolves 0:1

48e minuut.
LeBlanc verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. LeBlanc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dandenault is nu in balbezit. Dandenault draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Simon probeert naar een medespeler te passen. Calder probeert naar een medespeler te passen. Touchette rent richting de bal. Dandenault rent richting de bal. Dandenault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Madden met een sublieme pass. Klungelig pakt Calder de bal. Calder speelt de bal door. Touchette is nu in balbezit. Touchette draait met de bal, schiet en ... Howland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.O.A.T - Wrathful Wolves 0:2

86e minuut.
Marinic geeft een lange en hoge pass. Bain bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze is nu in balbezit. Labatt rent richting de bal. Labatt haalt uit met een fantastische trap. Berry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.O.A.T 57%, Wrathful Wolves 43%.
G.O.A.T - Wrathful Wolves 0:2