Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blues colour Misty Roughriders
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Stuart onderschept slim de pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart verovert de bal door een tackle van achteren. Stuart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Misty Roughriders 0:1

29e minuut.
Stuart rent richting de bal. Xausa verovert de bal door een tackle van achteren. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld haalt uit met een fantastische trap. Peetoom probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gupta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brisbois bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart draait met de bal, schiet en ... Boileau bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Misty Roughriders 0:2

39e minuut.
Gupta bereikt de bal nog maar net als eerste. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green speelt de bal door. Fortner rent richting de bal. Fortner haalt uit met een fantastische trap. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Brisbois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auld rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emmanuel. Auld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Auld komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Brisbois rent richting de bal. Lammie onderschept slim de pass. Lammie speelt de bal door. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Misty Roughriders 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues colour 53%, Misty Roughriders 47%.
Blues colour - Misty Roughriders 0:3

46e minuut.
Diesel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radchuck de bal. Radchuck passt de bal met de wreef. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Auld is nu in balbezit. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green speelt de bal door. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Misty Roughriders 1:3

51e minuut.
Lammie rent richting de bal. Auld onderschept slim de pass. Auld probeert naar een medespeler te passen. Brisbois is nu in balbezit. Brisbois geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Capobianco met een sublieme pass. Xausa is nu in balbezit. Bradbury geeft een lange en hoge pass. Stuart rent richting de bal. Stuart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sanchez kan de bal niet met de borst controleren. Gupta is nu in balbezit. Sanchez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gupta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gupta kan niet meer verder spelen. Logan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Logan geeft de bal voor. Andreychuk heeft problemen om de bal te vangen. Stuart is nu in balbezit. Stuart schiet op doel. Boileau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues colour - Misty Roughriders 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues colour 47%, Misty Roughriders 53%.
Blues colour - Misty Roughriders 1:4