Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misty Roughriders Blues colour
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


32e minuut.
Auld passt de bal zonder na te denken. Stuart rent richting de bal. Met opzet legt Andreychuk zijn tegenspeler op de grond. Stuart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Auld neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Blues colour 1:0

35e minuut.
Auld met een sublieme pass. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanchez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xausa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misty Roughriders 48%, Blues colour 52%.
Misty Roughriders - Blues colour 1:0

51e minuut.
Green onderschept slim de pass. Auld rent richting de bal. Green onderschept slim de pass. Stuart is nu in balbezit. Stuart haalt uit met een fantastische trap. Boileau bokst de bal weg.

55e minuut.
Xausa rent richting de bal. Xausa speelt de bal door. Daar is Peetoom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuart rent richting de bal. Stuart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Logan probeert naar een medespeler te passen. Stuart rent richting de bal. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Misty Roughriders - Blues colour 2:0

68e minuut.
Andreychuk geeft een lange en hoge pass. Xausa rent richting de bal. Xausa passt de bal zonder na te denken. Corazzin rent richting de bal. Corazzin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Capobianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capobianco geeft een lange en hoge pass. Emmanuel probeert de bal aan de voet te houden. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misty Roughriders 49%, Blues colour 51%.
Misty Roughriders - Blues colour 2:0