Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mulish Spitfires SC Blues
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


7e minuut.
Fortner probeert de bal aan de voet te houden. Boxer rent richting de bal. Fortner verovert de bal door een tackle van achteren. Fortner draait met de bal, schiet en ... Graham probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulish Spitfires - SC Blues 1:0

19e minuut.
Cannon rent richting de bal. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Cannon probeert naar een medespeler te passen. Angelini rent richting de bal. Gagnon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic probeert naar een medespeler te passen. RunningBear rent richting de bal. RunningBear geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Giroux verovert de bal door een tackle van achteren. Giroux geeft een lange en hoge pass. Fortner is nu in balbezit. Fortner haalt uit met een fantastische trap. Lang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaître verovert de bal door een tackle van achteren. Budalic is nu in balbezit. Budalic draait met de bal, schiet en ... Lindley heeft problemen om de bal te vangen. Gagnon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mulish Spitfires 57%, SC Blues 43%.
Mulish Spitfires - SC Blues 1:0

58e minuut.
Fortner rent richting de bal. Boxer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fortner raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratzinger zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulish Spitfires - SC Blues 2:0

87e minuut.
Lindley is nu in balbezit. Lindley passt de bal met de wreef. Stevenson probeert de bal aan de voet te houden. Angelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Budalic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grimm komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Grimm probeert de bal met de borst te controleren. Mahoney is nu in balbezit. Grimm bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mulish Spitfires 65%, SC Blues 35%.
Mulish Spitfires - SC Blues 2:0